Zahăr De Cocos Ecologic 250g

RawBoost
25,00 Lei
Zahăr De Cocos Ecologic : Zahărul de cocos, folosit in Asia de câteva mii de ani, este obţinut manual din nectarul florilor palmierului de cocos, copac cunoscut în Filipine sub denumirea de ’’copacul vieţii’’. Este un zahăr cu gust de caramel, ce abundă în minerale (fier, potasiu, magneziu, zinc) şi vitamine (C, B1, B2, B3, B6). În timp ce indicele glicemic al siropului de arţar şi al mierii ajunge la 69 iar cel al zahărului rafinat la 80-90, indicele glicemic al zahărului de cocos abia atinge 35, situându-se printre îndulcitorii pretabili pentru cei care suferă de diabet şi pentru cei ce doresc să evite creşterea bruscă a glicemiei care perturbă funcţiile pancreasului, conform Institutului de cercetare in nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine http://www.pca.da.gov.ph/coconutrde/images/sugarpdfs/TPTrinidad_FNRI.pdf. Xilitolul şi ştevia reprezintă alternative naturale de îndulcire însă sunt extrem de procesate, astfel că sunt lipsite de nutrienţi.

Ingrediente : 100% zahăr din nectarul florilor de cocos nerafinat ecologic (Cocos Nucifera).
In stoc

Durata de livrare: 5-7 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C532 Ai nevoie de ajutor? +40740263883
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Zahăr de cocos ecologic, 250g | Rawboost

Zahărul de cocos, folosit in Asia de câteva mii de ani, este obţinut manual din nectarul florilor palmierului de cocos, copac cunoscut în Filipine sub denumirea de ’’copacul vieţii’’. Este un zahăr cu gust de caramel, ce abundă în minerale (fier, potasiu, magneziu, zinc) şi vitamine (C, B1, B2, B3, B6). În timp ce indicele glicemic al siropului de arţar şi al mierii ajunge la 69 iar cel al zahărului rafinat la 80-90, indicele glicemic al zahărului de cocos abia atinge 35, situându-se printre îndulcitorii pretabili pentru cei care suferă de diabet şi pentru cei ce doresc să evite creşterea bruscă a glicemiei care perturbă funcţiile pancreasului, conform Institutului de cercetare in nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine http://www.pca.da.gov.ph/coconutrde/images/sugarpdfs/TPTrinidad_FNRI.pdf. Xilitolul şi ştevia reprezintă alternative naturale de îndulcire însă sunt extrem de procesate, astfel că sunt lipsite de nutrienţi.

 

Ingrediente: 

100% zahăr din nectarul florilor de cocos nerafinat ecologic (Cocos Nucifera)

 

 

Beneficii: 

 - stabilizează nivelul zahărului din sânge, spre deosebire de zahărul alb care provoacă puternice fluctuaţii glicemice;

- conţine 16 aminoacizi, printre care şi glutamină şi ajută la buna funcţionare a creierului şi a sistemului nervos;

- nu suprasolicită pancreasul, care eliberează treptat insulina necesară pentru a controla concentraţia zahărului din sânge;

- are calorii mai puţine decât zahărul rafinat;

- este util în tratarea depresiilor.

 

Acest tip de zahăr este recomandat consumului frecvent.  

 

 

Ţară de origine: Indonezia

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă  înregistrată.

 



 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.rawboost.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!