Durata de livrare: 5-7 zile
Faina Alba De Grau T65 BIO
Faina alba de grau utlizata de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine cu masline ... ).
Faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: grau moale*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: se utlizeaza de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine de masline ... ) .
Alergeni: contine gluten.
Valori Nutritionale :
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta