Durata de livrare: 5-7 zile
Whey To Go Protein Vanilla Powder / Proteine din Zer cu Vanilie
Proteinele reprezintă cea mai abundentă substanță din organism, după apă. Au o importanță vitală în dezvoltarea, întreținerea și refacerea tuturor țesuturilor corpului. Prin urmare, proteinele sunt printre cele mai importante componente ale unei diete sănătoase. Sunt o componentă majoră a oaselor, mușchilor, sângelui, nervilor, organelor interne, părului, pielii, unghiilor, ligamentelor și tendoanelor. Hormoni precum cei tiroidieni sau insulina depind, de asemenea, de proteine, ca și sistemul imunitar, ce necesită un aport corespunzător de proteine pentru formarea anticorpilor.
Proteinele sunt formate din aminoacizi, 22 dintre aceștia fiind necesari organismului uman. Opt dintre aceștia sunt cunoscuți ca aminoacizi esențiali deoarece sunt obținuți din alimentație. Spre deosebire de ceilalți, aminoacizii esențiali nu pot fi sintetizați de organism. Atunci când un aliment conține toți cei opt aminoacizi esențiali, este denumit aliment cu proteine complete. Printre alimentele cu proteine complete de regulă se numără cărnurile, ouăle și lactatele.
Proteinele Solgar Whey To Go au fost produse cu atenție și provin de la vaci ce nu au fost tratate cu rBGF (hormonul de creștere bovină). Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, adăugând 25 grame (aproximativ 1 măsură rasă) la 237 ml de apă, lapte sau sucul dumneavoastră preferat, și amestecând energic. Se poate consuma și în amestec cu fructe proaspete. Aveți în vedere caloriile suplimentare și/sau proteinele asigurate de laptele sau sucul dumneavoastră preferat.
Fiecare 25 grame (aprox. 1 măsură rasă) asigură: Izolat proteic din zer micro filtrat prin flux transversal * 18,75 g; Concentrat proteic din zer micro filtrat prin flux transversal * 3 g.
Arome naturale: vanilie și caramel; L-glutamină 1252 mg; BCAA în formă liberă: leucină, valină, izoleucină (125 mg din fiecare per porție) 375 mg;*Ce asigură α-lactoglobulină, α-lactalbumină, glicomacropeptide din cazeină, imunoglobulină, albumină de ser bovin, cazeine reziduale, peptide proteaze și lactoferină.
Informații nutriționale per porția de 25 g / 100 g:
Energie 394 kJ / 94 kcal 1583 kJ / 378 kcal
Proteine 20 g , 80 g
Carbohidrați 1,57 g 6,28 g din care:
Zaharuri 0,4 g 1,6 g;
Grăsimi 0,67 g 2,7 g din care:
Saturate 0,4 g 1,6 g; Mononesaturate 0,04 g 0,17 g; Polinesaturate 0,06 g 0,25 g; Colesterol 10 mg 42 mg
Fibre 0 g 0 g;
Sodiu 54 mgm 214 mg;
Tara de origine: SUA