Durata de livrare: 7-9 zile
Fără gluten
Timp de fierbere 10-11 min.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Ingrediente: 50% făină de porumb*, 38% făină de orez brun*, 12% făină de orez.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Mod de preparare: Aduceți 1L de apă la fierbere. Adăugați 100g de paste Felicia ecologice și fierbeți după timpul recomandat. Scurgeți bine și serviți cald cu garnitura preferată.
Informații nutriționale |
per 100 g |
RI% |
Valoare energetică |
1504 kJ / 355 kcal |
18* |
Grăsimi, din care |
2,3 g |
3* |
acizi grași saturați |
0,8 g |
4* |
Carbohidrați, din care |
76 g |
29* |
zaharuri |
0,5 g |
<1* |
Fibre |
2,2 g |
|
Proteine |
6,8 g |
14* |
Sare |
<0,01 g |
<1* |
*RI%= valori nutriționale de referință pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).
Rețetă: Mezzi rigatoni cu cremă de roșii.
Număr de porții: 4 persoane
Timp de preparare: 25 minute
Dificultate: ușor
Ingrediente necesare:
Mezzi Rigatoni ecologice din făină de orez și porumb 250g, ceapă 30g, roșii cherry 500g, busuioc 50g, mazăre 150g, usturoi (după gust), piper (după gust), ulei de măsline extravirgin.
Preparare:
1.Într-o tigaie se toarnă mazărea și ceapa și se gătește timp de câteva minute.
2.Când totul este gătit, bateți cu ajutorul unui blender.
3.După timpul de marinare, amestecați totul și treceți în final la sos.
4.Într-un vas de servire, preparați o cremă de roșii cu câteva picături de emulsie de mazăre.
5.Gătiți pastele „al dente”, scurgeți și așezați pe crema preparată anterior în farfurie.
6.Completați totul cu ulei de măsline extravirgin.