Paste Fusili Din Naut BIO - Felicia
Bogat în proteine! Sursă de fibre! Fără gluten!
Ingrediente: 100% făină de năut ecologică
Produs recomandat persoanelor cu intoleranță la gluten!
Valori nutriționale per 100gr:
Energie 1513 kJ / 359 kcal
Grăsimi 6.1g
din care saturate 1.0g,
Carbohidrați 52g
din care zaharuri 2.9g
Fibre 8.5 g,
Proteine 20 g
Sare 0.02g
Fosfor 362 mg (52% VNR*),
Fier 4.6mg (33% VNR*)
Zinc 3.5mg (35% VNR*)
Mangan 1.7 mg (86% VNR*)
Potasiu 1075mg (54% VNR*)
VNR = Valori nutriționale de referință
Rețetă vegană de la chef Peppe Zullo
Fusilli din năut cu zuchini și mentă
Ingrediente pentru 3 persoane:
250gr fusilli de năut ecologice, 2 zuchini dimensiune medie, ulei de măsline extravirgin, sare, piper negru și câteva frunze de mentă.
Timp de preparare 20 minute
Spălați dovlecelul zuchini și tăiați-l rondele, înăbușiți-l în uleiul de măsline extravirgin, adăugați sare si piperul negru măcinat. Fierbeți fusilli în apa sărată. Scurgeți apa și adăugați pastele fierte peste zuchini, amestecați-le împreună si mai lăsați-le la foc câteva secunde. Se servesc calde cu frunze de mentă deasupra!
Poftă bună!