Paste Fusili Din Fasole Mung BIO - Felicia
Timp de fierbere 7 - 8 min
Bogat în proteine! Sursă de fibre! Fără gluten!
Ingrediente: 100% făină de fasole mung ecologică
Produs recomandat persoanelor cu intoleranță la gluten!
Valori nutriționale per 100gr:
Energie 1381 kJ / 327 kcal
Grăsimi 1.5g
din care saturate 0.5 g,
Carbohidrați 51 g
din care zaharuri 1.2 g
Fibre 10 g
Proteine 23 g
Sare <0.01 g
Fosfor 466 mg (67% VNR*)
Fier 4.8mg (34% VNR*)
Zinc 3.0mg (30% VNR*)
Mangan 1.2 mg (60% VNR*)
VNR = Valori nutriționale de referință
Rețetă vegană de la chef Peppe Zullo
Fusili din fasole mung cu cartofi, ardei, măsline și ceapă verde sau praz
Ingrediente pentru 3 persoane:
250gr fusilli din fasole mung ecologică, 200gr cartofi, 200gr ardei roșu, 100gr ceapă verde sau praz, 150gr măsline verzi, aproximativ 15ml ulei de măsline extravirgin, sare.
Timp de preparare 20 minute
Căliți ceapa iar jumătate din cantitate puneți-o separat. Peste ceapa călită adăugați cartofii fierți pe care ii zdrobiți puțin cu o furculiță. Fierbeți fusilli în apa sărată. Scurgeți apa și adăugați pastele fierte peste ceapa călită cu cartofii, adăugați ardeiul tăiat și mai amestecați la foc mic, adăugați măslinele și cealaltă cantitate din ceapa deja călită. Mai amestecați câteva secunde.
Serviți cald! Poftă bună!