Zahar din Mesteacan Finlandez (Xilitol), 500g, NaturPiac
Xilitolul este o substanţă care se găseşte în formă naturală în fibrele din fructe, în cocenii de porumb şi în scoarța anumitor arbori de foioase, de exemplu în mesteacăn. În forma sa naturală, xilitolul se regăseşte şi în organismul uman, ca produs secundar al procesului de metabolizare a glucozei.
Xilitolul din mesteacăn are cu 40% mai puţină valoare calorică şi cu 75% mai puţine glucide decât zaharoza şi este absorbit lent şi prelucrat de organism cu o participare minimă a insulinei, astfel încât indicele glicemic este de 14 ori mai mic decât în cazul zahărului din sfeclă.
Consumul de alimente / băuturi care conţin xilitol cresc glicemia mult mai puțin decât în cazul consumului de alimente / băuturi cu zahăr.
Alimentele care conţin xilitol contribuie la menţinerea sănătăţii dinţilor.
Xilitolul din mesteacăn are gust şi aspect asemănător zahărului obişnuit. Cu toate acestea, acţionează în mod diferit. Întăreşte sistemul imunitar şi nu face ravagii în organism, ca zahărul obişnuit.
Xilitolul din mesteacăn duce la scăderea poftei de mâncare și întârzierea instalării senzației de foame, fiind procesat foarte ușor de către organism. Acest îndulcitor natural extras din scoarța arborelui de mesteacăn are o mulțime de beneficii pentru organism.
Durata de livrare: 2-4 zile
Zahar din Mesteacan Finlandez (Xilitol), 500g, NaturPiac
Xilitolul este o substanţă care se găseşte în formă naturală în fibrele din fructe, în cocenii de porumb şi în scoarța anumitor arbori de foioase, de exemplu în mesteacăn. În forma sa naturală, xilitolul se regăseşte şi în organismul uman, ca produs secundar al procesului de metabolizare a glucozei.
Xilitolul din mesteacăn are cu 40% mai puţină valoare calorică şi cu 75% mai puţine glucide decât zaharoza şi este absorbit lent şi prelucrat de organism cu o participare minimă a insulinei, astfel încât indicele glicemic este de 14 ori mai mic decât în cazul zahărului din sfeclă.
Consumul de alimente / băuturi care conţin xilitol cresc glicemia mult mai puțin decât în cazul consumului de alimente / băuturi cu zahăr.
Alimentele care conţin xilitol contribuie la menţinerea sănătăţii dinţilor.
Xilitolul din mesteacăn are gust şi aspect asemănător zahărului obişnuit. Cu toate acestea, acţionează în mod diferit. Întăreşte sistemul imunitar şi nu face ravagii în organism, ca zahărul obişnuit.
Xilitolul din mesteacăn duce la scăderea poftei de mâncare și întârzierea instalării senzației de foame, fiind procesat foarte ușor de către organism. Acest îndulcitor natural extras din scoarța arborelui de mesteacăn are o mulțime de beneficii pentru organism.