Biscuiti Cu Crema De Cocos Fara Gluten
Biscuiții cu cremă de cocos Barbara își încântă consumatorul cu o aromă dulce, fiind o gustare perfectă între mese. Linia de produse Barbara a fost special dezvoltată pentru persoanele sensibile la gluten.
Ingrediente: cremă de cocos (33%: grăsime vegetală complet hidrogenată (palmă), zahăr pudră, lapte praf de cocos (nucă de cocos: 85,2%, sirop de tapioca, emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași, fosfat dipotasiu, agent antiaglomerant: silicon ): ), nucă de cocos mărunțită (8,5%), zahăr vanilat (zahăr, aromă: vanilină cristalină), amidon de porumb, OUĂ, margarină (uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, canola, floarea soarelui în proporții variabile, apă, emulgator: mono și digliceride ale acizilor grași, sare, regulator de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu, aromă, colorant: anatto), zahăr, făină de orez, pudră de cacao (5,1%), zahăr vanilat (zahăr, aromă: cristal vanilină), făină de porumb , fulgi de cartofi (pulbere de cartofi, emulgator) mono- și digliceride, regulatori de aciditate: acid citric), amidon de cartofi, arome, sare, agent de încărcare (bicarbonat de sodiu)
Produs fără gluten, soia și lapte.
Informații nutriționale / 100g: Energie: 2297 kJ / 547 kcla, Grăsimi: 34,1 g din care saturate: 17,7 g, Carbohidrați: 57,6 g din care zahăr: 19,6 g, Proteine: 3,3 g, Sare: 0,23 g