Turta Dulce Cu Miere Fara Gluten - Barbara
Turdă dulce cu miere fără gluten, o gustare delicioasă.
Ingrediente: zahăr, miere (25%), amidon de porumb, margarină (uleiuri vegetale rafinate și grăsimi vegetale parțial hidrogenate, apă, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, sare (0,4%), conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: acid citric, colorant: annatto, aromă), lapte, albuș de ou, ou întreg, gălbenuș de ou, făină de orez, (apă, emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași), făină de porumb, amidon din cartofi, apă, agenți de îngroșare, xantan, agenți de îngroșare: xantan, scorțișoară, agent de încărcare: bicarbonat de sodiu, cuișoare măcinate, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, fibră de sfeclă de zahăr, aromă.
Informatii nutritionale/100g: Energie: 1756kJ/418kcal, Grăsimi: 12g din care saturate: 2,7g, Carbohidrați: 74g din care zaharuri: 42,9g, Proteine: 3,2g, Sare: 0,086g.