Terci De Ovaz Cu Ciocolata Si Capsuni
Începeți ziua cu terciul de ovăz Cerbona fără gluten! Caracteristica specială a terciului de ovăz cu ciocolată si căpșuni este că este fabricat din fulgi de ovăz fără gluten fără adăugarea de lapte, astfel încât poate fi consumat de cei sensibili la gluten, lapte și lactoză și care urmează un stil de viață vegan. . Este un mic dejun perfect și rapid, indiferent dacă sunteți acasă sau la serviciu. Terciurile noastre de ovăz fără gluten și lactoză sunt disponibile în mai multe arome, astfel încât oricine poate găsi cea mai delicioasă aromă pentru el.
Ingrediente : fulgi de ovăz presați fără gluten 51%, amidon de porumb, zahăr, sirop de glucoza, pudră de cacao degresată, fructe liofilizate (căpșune 0,8%, zmeură 0,5%), sare, arome.
Produsul poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și produse din soia.
Informatii nutritionale/100g :Energie: 1528Kj/361kcal, Grasimi: 3,8g din care saturate: 0,8g, Carbohidrati: 71,3g din care zaharuri: 18g, Fibre: 6g, Proteine: 7,5g, Sare: 0,6g.