Dulceață De Căpșuni Cu Soc Și Sorb - Gabijo
Dulceața de căpșuni cu soc și sorb GabiJó se face într-un mod diferit decât dulceața tradițională, fără zahăr adăugat și fără conservanți.
Pentru îndulcire se utilizează suc de mere concentrat și extract de stevia. Avantajul este că are un conținut redus de zahăr și un conținut redus de carbohidrați comparativ cu dulceața tradițională. Acest lucru poate fi deosebit de important pentru cei care trebuie să urmeze o dietă specială și care trebuie să limiteze cantitatea de carbohidrați pe care o iau.
Mai mult, în loc de conservanți am folosit pectina pentru îngroșare, care este un tip de fibră care se găsește în mod natural în fructe, pentru a putea savura fiecare bucată de fruct din borcan.
Ingrediente: căpșuni (78%), îndulcitor: (eritritol, steviol glicozide), sorb (2%), suc de lămâie, gelatină: pectină, floare de soc uscat.
Valori nutriționale / 100g :
Energie 168kJ/40kcal
Grăsime 0,5g
-din care grăsimi saturați 0,1g
Carbohidrați 26 g
-dintre care zahăr 4,4g
Fibre 2,3g
Proteine 0,3g
Sare 0,02g