Ingrediente : amidon de porumb, zaharoză, făină de orez, amidon de porumb modificat, fulgi de cartofi (cartofi, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, stabilizator: difosfați, antioxidant: esteri ai acizilor grași cu acid ascorbic, antioxidant: bisulfit de sodiu, colorant: curcumină) , substanțe de copt (difosfați, carbonați de sodiu), sare comestibilă, aromă, colorant: curcumină.
Produs fara gluten.
Durata de livrare: 2 zile
Amestec Pentru Prajitura Fara Gluten
Îți amintești acel sentiment când intri în bucătăria bunicii tale și în cameră miroase a miros minunat de prăjitură proaspăt coptă? Așa că acum o poți învinge pe bunica, datorită unui amestec special pentru o prăjitură delicioasă, pe care noi l-am amestecat pentru tine din ingrediente natural fără gluten. Iar dacă nu ai chef de dulce la micul dejun, coace pâine delicioasă de casă.
Ingrediente : amidon de porumb, zaharoză, făină de orez, amidon de porumb modificat, fulgi de cartofi (cartofi, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, stabilizator: difosfați, antioxidant: esteri ai acizilor grași cu acid ascorbic, antioxidant: bisulfit de sodiu, colorant: curcumină) , substanțe de copt (difosfați, carbonați de sodiu), sare comestibilă, aromă, colorant: curcumină.
Instrucțiuni de pregătire :
Amesteca continutul pungii cu 3 oua, 150 ml ulei si 175 ml apa sau lapte. Bateți timp de 3-4 minute. Se toarnă aluatul într-o formă unsă și fără gluten și se coace la 160°C timp de 45-50 de minute. Testăm coacerea prăjiturii cu o frigărui.
Preparare într-o brutărie acasă
Turnați 150 ml ulei, 175 ml apă sau lapte într-o tavă de copt, adăugați 3 ouă și turnați amestecul. Setați programul DORT și lăsați-l să se amestece timp de 5-7 minute. După ce am amestecat aluatul din lateral, vă recomandăm să îl îndepărtați cu o spatulă în centrul formei și să scoateți telurile. Trecem la un program de coacere usor si coacem 1 ora.
Labeta vă sfătuiește cum să o faceți
... turnați amestecul pe o tavă de copt și coaceți cu fructe ca spumoase.
... daca vrem sa pregatim un tort bicolor, luam 1/3 din aluat, pe care il coloram cu 1 lingura de cacao.
Informatii nutritionale/100g : Energie: 1534Kj/361kcal, Grasimi: <0,5g din care saturate: 0,1g, Carbohidrati: 87g din care zaharuri: 27g, Fibre: 0,5g, Proteine: 1,9g, Sare: 0,9g.