Amestec De Faina Pentru Paine
Ingrediente: Faina de orez, amidon de cartofi, amidon de porumb, faina de mei, agent de ingrosare (guma guar), sare.
Mod de preparare: Pentru a face o pâinede 400g: jumătate de pachet de drojdie proaspătă în 100ml de lapte sau apă cu o lingură de zahăr. Se amestecă 250 g de făină de pâine, 25 g de margarină, 1 ou, 15 ml de apă călduță până se omogenizează. Se toarnă într-o tigaie unsă cu margarină si se baga in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru aprox. 30-35 de minute.
Informații nutritionale / 100g: Energie: 1543 kJ (367 kcal), Proteine: 2,4 g, Carbohidrați: 87,5 g din care zaharuri: 0 g, Grăsimi: 1 g din care acizi grasi saturati: 0,4 g, Fibre: 1 g, Sare: 1 g