Vitamina C (Acid Ascorbic) : Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului și, prin aceasta, la menținerea stării și funcției normale a vaselor de sânge, la menținerea stării și funcției oaselor și a cartilajului, la menținerea stării normale a dinților și a gingiilor și menținerea stării normale și a funcției pielii, contribuie la procesele metabolice normale care produc energie, contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, contribuie la menținerea funcției psihologice normale, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, ajută la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la regenerarea formei reduse de vitamina E, îmbunătățește absorbția fierului.
Vitamina C poate fi ingerată cu legume crude (ardei, roșii, cartofi, varză etc.), fructe (citrice, fructe de pădure etc.) și suplimente alimentare. Asigurați-vă că aveți o dietă echilibrată și variată! Când coaceți pâine și produse de patiserie, adăugarea unei lingurițe de acid ascorbic Safi Reform în aluat oferă un aluat mai bine texturat, mai ușor de întins, care se sfărâmă mai puțin după coacere. Dacă bicarbonatul de sodiu este utilizat pentru coacere, este important ca acesta să poată reacționa cu o substanță acidă, cum ar fi acidul ascorbic. Aceasta eliberează dioxid de carbon, iar bulele de aer rezultate ridică aluatul. În acest fel, putem face prăjituri și pâini delicioase cu o textură extrem de ușoară. Poate fi folosit pentru efectul său acidifiant în timpul conservării și la prepararea diferitelor siropuri și băuturi. Astfel putem face băuturi și gemuri foarte delicioase, răcoritoare. De asemenea, recomandăm utilizarea acestuia pentru făină, cum ar fi făina intestinală de floarea soarelui, care poate deveni decolorată în timpul gătirii datorită oxidării lor.
Produsul nu contine gluten.