Durata de livrare: 5-7 zile
Siropul de agave are un conținut ridicat de fructoză, 86-93%, având putere de îndulcire similar zaharozei din zahărul brun din trestie.
Produsul este obținut din materii prime selecționate și prelucrate prin tehnologii atent controlate.
Siropul de agave poate fi folosit pentru îndulcirea iaurtului, deserturilor, înghețatei, sucurilor sau gemurilor, fiind un substitut ideal pentru zahăr sau miere la prepararea băuturilor sau siropurilor. Fructoza conținută îl recomandă și ca ingredient pentru produse de panificație.
Fiind un produs derivat, densitatea poate să difere de la lot la lot.
A se păstra la rece (4-6 °C), loc uscat, bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Valori nutriţionale medii /100 g :
Valoare energetică: 392 kcal.
Fibre: 9 g; proteine: 0 g; carbohidrați min. 98g;
fructoza 66-71%;glucoză 18-25%; lipide: 0 g,
din care saturate: 0 g; sodiu: 2 mg.
(valorile pot varia în funcție de fluctuațiile naturale ale materiei prime).