Ingrediente : fulgi de quinoa (38,5%), făină de fulgi de ovăz fără gluten, pudră de roșcove, rase de nucă de cocos.
Produs vegan fara gluten, lactoza, ou, soia, zahar adaugat .
Durata de livrare: 5-7 zile
Cu ajutorul bazei de terci de quinoa, putem face cu ușurință terci delicios, VEGAN, fără a adăuga lapte. Pudra de bază nu conține zahăr și îndulcitor adăugat, deci poate fi îndulcită individual în funcție de gust și dietă!
Ingrediente : fulgi de quinoa (38,5%), făină de fulgi de ovăz fără gluten, pudră de roșcove, rase de nucă de cocos.
Informatii nutritionale/100g : Energie: 1694Kj/403kcal, Grasimi: 11,8g din care saturate: 6,7g, Carbohidrati: 55,9g din care zaharuri: 5,6g, Fibre: 12,4g, Proteine: 12,3g, Sare: 0,03g.
Valoarea nutritivă medie a 100g terci în 1 porție de bază (150g) terci finit * :
Energie: 1694 kJ / 403 kcal 509 kJ / 121 kcal
Gras
Din care acizi grași saturați
11,8 g
6,7 g
3,5 g
2 g
Carbohidrați
Din care zaharuri
Din care polioli
55,9 g
5,6 g
0 g
20,8 g
1,7 g
4 g
Fibră 12,4 g 3,7 g
Proteine 12,3 g 3,7 g
Sare 0,03 g 0,01 g
* Pe baza rețetei date în utilizarea propusă. Produs cu apă și îndulcitor Safi Reform cvadruplu (eritritol + stevia).
Din conținutul de energie de 100g de bază de pulbere, 104 kJ / 26 kcal de energie provin din fibre dietetice.
O porție de terci (150 g) conține 4 grame de eritritol. Acest poliol are un conținut zero de calorii și un conținut de carbohidrați absorbabil.
Nu conține zahăr adăugat. Conține zaharuri naturale.
Ingrediente (pentru 2 porții) :
60 g Safi Mic dejun gratuit bază cu terci de quinoa
2,5 dl. apă aproximativ .Îndulcitor echivalent cu 30 g zahăr (de exemplu, 1 linguriță Safi Reform de patru ori mai tare decât îndulcitorul). Fructe proaspete sau fructe uscate, semințe după gust și dietă
Pregătire: Se amestecă terciul cu apă și îndulcitor, apoi se pune pe foc și se fierbe, amestecând continuu, până se îngroașă. Serviți cu fructe proaspete sau semințe uscate!