Orez Bio Shirataki Pe Baza De Konjak 294 g
Orez Shirataki este fabricat în Japonia din fibra glucomannanului din rădăcina de konjac. Prin urmare, este foarte sățios. În Asia, produsele din konjac sunt apreciate ca făcând parte în mod tradițional dintr-o dietă cu conținut scăzut de calorii. Capătă cu ușurință aroma sosurilor și a condimentelor folosite. Cu doar un minut de timp de gătit, este ideal pentru bucătăria rapidă!
După scurgerea orezului, aroma tipică de konjac se disipă. Clătiți-l bine cu apă. Trebuie gătit 1 minut în apă fierbinte și apoi continuați să urmați rețeta dorită.
Ingrediente: apă, făină de konjak* (1,9%) (Anirophophallus konjac), hidroxid de calciu.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE (Japonia).
**=sărac în carbohidrați comparativ cu orezul convențional
Informatii nutritionale/100g : Valoare energetică 35 kJ / 9 kcal, Grăsim 0,3 gi, din care acizi grași saturați 0,3 g, Carbohidrați 0,3 g, din care zaharuri 0,3 g, Proteine 0,3 g, Sare 0,002 g
Informatii conformitate produs