Glazura Bio De Gelatina Transparenta 2x6g
Mod de preparare:
1. Amestecați conținutul unui pliculeț în 250 ml de apă rece și îndulciți după gust.
2. Aduceți lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecând constant.
3. Înlăturați de pe foc, amestecați ocazional aproximativ 10 minute și lăsați-o să se răcească până când glazura devine puțin catifelată.
4. Întindeți glazura peste tort începând din centru. Tortul poate fi tăiat după ce s-a răcit (în aproximativ 30 de minute).
Sfat: presărați prăjitura în mod uniform cu întăritor de creme Biovegan, pentru a preveni înmuierea blatului.
Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar*, amidon de cartofi*, făină din rădăcina arrow (maranta)*, acidifiant: tartrat de potasiu¹.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
¹= tartru (piatră de vin).
Informatii nutritionale/100g : Valoare energetică 1181 kJ / 281 kcal, Grăsimi 0,5 g, din care acizi grași saturați 0,1 g, Carbohidrați 52 g, din care zaharuri 0,5 g, Fibre 28 g, Proteine 0,5 g, Sare 0,40 g