Mod de preparare: amestecați praful de budincă cu 3-4 linguri zahăr brut din trestie sau alt îndulcitor. Din 500 ml lapte sau băutură vegetală, luați 6 linguri și combinați cu amestecul de mai sus. Aduceți laptele rămas la fierbere și adăugați budinca. Fierbeți puțin, amestecând continuu. Turnați în cupe și lăsați la răcit.
Recomandarea noastră: turnați budinca în forme pătrate, lăsați să se răcească, apoi răsturnați pe farfurie, pe un pat de sos de zmeură. Decorați cu fructe proaspete roșii.
Durata de livrare: 7-9 zile
Mod de preparare: amestecați praful de budincă cu 3-4 linguri zahăr brut din trestie sau alt îndulcitor. Din 500 ml lapte sau băutură vegetală, luați 6 linguri și combinați cu amestecul de mai sus. Aduceți laptele rămas la fierbere și adăugați budinca. Fierbeți puțin, amestecând continuu. Turnați în cupe și lăsați la răcit.
Recomandarea noastră: turnați budinca în forme pătrate, lăsați să se răcească, apoi răsturnați pe farfurie, pe un pat de sos de zmeură. Decorați cu fructe proaspete roșii.