Budinca Bio De Migdale 46g
Budincă cu bucăți de migdale pentru 500 ml lapte.
Mod de preparare: Se pune laptele la fiert intru-un vas. Între timp se amestecă într-o cană conținutul plicului cu 6 linguri de lapte sau băutură vegetală și 2 linguri de îndulcitor.
Când laptele începe să fiarbă, se dă focul la mic și se adaugă compoziția din cană.
Amestecați cu o lingură de lemn ușor – ușor până când budinca începe să fiarbă.
Se lasă să se răcească și se pune la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Ingrediente: amidon de porumb*, migdale tocate* (12%), aromă naturală de migdale amare, sare de mare. *din culturi certificate ecologic.
Informatii nutritionale/100g : Energie 1420 kJ / 336 kcal, Grăsimi 2,4 g din care acizi grași saturați 1,5 g, Carbohidrați 69,6 g din care zaharuri 0,1 g, Proteine 5,3 g, Sare 0,5 g