Produs fara gluten, fara lactoza, fara soia, fara ou, fara conservanti, din culturi nemodificate genetic. Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, faina de hrisca 7%, zahar, fibre vegetale, sare, agenti de ingrosare: guma guar si guma xantan. Poate contine urme de mustar. A se agita inainte de utilizare. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Data valabilitatii inscrisa pe ambalaj. Sugestie de preparare: La 500g mix pentru pizza se folosesc 370ml apa, 10g drojdie proaspata, 30g ulei de masline extra virgin, 500g piure de rosii, 8g sare, busuioc, oregano. Se pune mixul intr-un vas.Se dizolva drojdia in apa calduta. Cu grija se adauga uleiul, sarea si drojdia dizolvata si se amesteca pana ce se obtine un aluat omogen. Aluatul rezultat se acopera cu folie de plastic si se pune in frigider timp de aprox 2 ore. Intre timp se adauga un pic de ulei, oregano si sare peste piureul de rosii. Dupa cele 2 ore aluatul se imparte in 3-4 parti egale si se lasa sa creasca. Se pudreaza mainile cu faina si se intinde aluatul in forma de cerc cu diametrul de aprox 28-30cm. Se asezoneaza cu piureul de rosii pregatit anterior si se introduce in cuptorul preincalzit la 250 C timp de 15 minute. Se presara cu mozzarella si se pune in cuptor la 250 C timp de 7-10 minute. Dupa coacere se serveste cu frunze proaspete de busuioc. Pofta buna!