Amestec Pentru Patiserie - Mix Per Pasta Frolla 1Kg

NutriFREE
33,28 Lei

Acest Amestec este un amestec echilibrat și ușor de lucrat, ideal pentru toate tipurile de produse de patiserie dulci și sărate.

Excelent pentru plăcinte și biscuiți.

Fără lactoză și fără proteine ​​din lapte, garantate și certificate Lfree.

 

 

La comanda

Durata de livrare: 2 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C49
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 

Fără gluten
    Fără lactoză și fără proteine ​​din lapte, garantate și certificate Lfree
    Fără grâu
    Ușor de lucrat
    Fără postgust

Nutrifree Shortcrust Pastry Mix este un amestec echilibrat și ușor de lucrat, ideal pentru toate tipurile de produse de patiserie dulci și sărate.

Excelent pentru plăcinte și biscuiți.

Fără lactoză și fără proteine ​​din lapte, garantate și certificate Lfree.

Ingrediente

Amidon de porumb, amidon de tapioca, făină de orez, făină de porumb, îngroșător: gumă de xantan.
Poate conține urme de muștar și soia.


Valoare pentru 100g
valoare energetică
(Kcal) 352 (KJ) 1495
Glucidele
(g) 83
- din care zaharuri
(g) 1.7
Gras
(g) 0,5
- din care grăsimi saturate
(g) 0,1
Fibrele
(g) 2.4
Proteine
(g) 2.6
sare
(g) 0,09


 NutriFree Mix per Pasta Frolla 1000g
Destinat persoanelor cu intoleranta la gluten
Ideal pentru tarte si biscuiti.
Produs fara gluten, fara grau, fara lapte
Ingrediente: amidon din porumb, amidon din tapioca, faina de 
orez, faina de porumb, adaosuri: guma xantan.. 
Poate conţine urme de MUSTAR si SOIA. 
Valori Nutriţionale (analiză per 100g): Valoare energetică 
1495 kj / 352 kcal, grasimi 0.5g, din care grasimi saturati 
0.1g, Carbohidrati 83g, din care zahar 1.7g, fibre 2.4g, 
Proteine 2.6g, sare 0.09g
Reteta pentru tarta cu gem fara lactoza.
Ingrediente: 200g  Mix oer Pasta Frolla Nutrifree, 100g de ulei
de floarea soarelui, 100g zahar granulat, 2 Oua mici, coaja 
rasa de lamaie, faina de pulverizat (50% Faina de orez, 50%
Faina extrafina de porumb Nutrifree). Preparare: Intr-un 
castron cu ajutorul unui mixer electric amestecam toate 
ingredientele pana la obtinerea a compozitiei omogena. 
Continuati pe o tabla de patiserie si formati o minge, 
pulverizand cu faina pentru pulverizat. Acoperiti aluatul si sa
tineti in frigider timp de o ora. Intindeti o parte de 2/3 din aluat
la o inaltime de cca 5mm, cu pongurile furcii intepati suprafata
si cu aceasta foaie captusiti forma pentru tarte. Umpleti cu
gem dupa plac, iar cu aluatul ramas formati grila clasica 
tesuta. Coaceti in cuptor la 180 C timp de cca 10 minute.
Masa neta: 1000g,  
Produs in Italia.  

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!