Kara Ulei de cocos (1000ml)

Kara
nou
45,00 Lei

Kara Ulei de cocos (1000ml)


Coacerea și gătitul sănătos! Ulei vegetal 100% filtrat, fără parfum, fără colesterol, presat din nucă de cocos. Nu este hidrogenat, nu este tratat chimic, nu contine aditivi sau conservanti.
Îl recomandăm tuturor celor care doresc să mănânce sănătos, poate fi inclus și în dietele blânde. Este bun pentru sistemul imunitar, digestie, piele și păr. Poate fi folosit atât extern, cât și intern. Poate fi achiziționat și în ambalaje ecologice, reîncărcabile!


Uleiul este extras din intestinele de cocos prin presare, apoi uleiul brut este purificat si dezodorizat pana devine ulei de cocos complet pur, inodor. Nu este hidrogenat și nu conține aditivi. Chiar dacă conține acizi grași saturați, uleiul de cocos (grăsimea de cocos) este una dintre cele mai sănătoase grăsimi pe care le avem, deoarece este 92% acizi grași saturați cu lanț mediu. Deoarece este fabricat din material vegetal, nu conține colesterol. Este ideal și pentru pierderea în greutate, dar numeroasele sale efecte pozitive includ prevenirea și tratarea problemelor renale, bolilor de inimă, hipertensiunii arteriale, cancerului, întărirea și protecția oaselor și dinților, efectul său benefic asupra sistemului imunitar și poate fi consumat si datorita efectului sau antiseptic in caz de raceala.
În plus, Asociația Maghiară de Diabet îl recomandă diabeticilor, deoarece poate furniza energie celulelor chiar și fără prezența insulinei. Poate fi folosit bine pentru coacere si gatit fara a afecta gustul.
Nu se oxidează până la 198 °C, deci nu se eliberează substanțe nocive din el în timpul coacerii sau gătitului, ca în cazul altor uleiuri, și nu devine rânced. Pe lângă scopuri alimentare, poate fi folosit excelent și pentru îngrijirea părului și a pielii. Se absoarbe usor in piele fara a lasa o pata grasa, iar prin absorbtia in straturile mai profunde ale pielii, intareste tesuturile interne, astfel pielea noastra devine mai matasoasa si mai moale si incetineste imbatranirea pielii. Este potrivit pentru tratarea arsurilor solare și a pielii uscate, dar poate fi un ingredient grozav pentru orice produse cosmetice realizate manual. Peste aproximativ 25 °C, este lichid și are consistența uleiului, dar se solidifică la temperaturi mai scăzute, motiv pentru care se mai numește și grăsime de cocos. Această schimbare de stare nu afectează calitatea uleiului de cocos.
Ingrediente:
100% ulei de cocos
Depozitare:
Nu necesita racire nici dupa deschidere.
Este solid sub 25 °C și lichid deasupra acestuia, acest lucru nu afectează calitatea.
Conținut de nutrienți în 100 g de produs:
Energie 3692 kJ / 898 kcal Grăsimi 99,7 g Din care saturate 94,3 g Proteine ​​0,2 g Sare <0,01 g

Locul de origine:
Indonezia
 
In stoc

Durata de livrare: 2 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C4523 Ai nevoie de ajutor? +40740263883
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Kara Ulei de cocos (1000ml)

Coacerea și gătitul sănătos! Ulei vegetal 100% filtrat, fără parfum, fără colesterol, presat din nucă de cocos. Nu este hidrogenat, nu este tratat chimic, nu contine aditivi sau conservanti.
Îl recomandăm tuturor celor care doresc să mănânce sănătos, poate fi inclus și în dietele blânde. Este bun pentru sistemul imunitar, digestie, piele și păr. Poate fi folosit atât extern, cât și intern. Poate fi achiziționat și în ambalaje ecologice, reîncărcabile!


Uleiul este extras din intestinele de cocos prin presare, apoi uleiul brut este purificat si dezodorizat pana devine ulei de cocos complet pur, inodor. Nu este hidrogenat și nu conține aditivi. Chiar dacă conține acizi grași saturați, uleiul de cocos (grăsimea de cocos) este una dintre cele mai sănătoase grăsimi pe care le avem, deoarece este 92% acizi grași saturați cu lanț mediu. Deoarece este fabricat din material vegetal, nu conține colesterol. Este ideal și pentru pierderea în greutate, dar numeroasele sale efecte pozitive includ prevenirea și tratarea problemelor renale, bolilor de inimă, hipertensiunii arteriale, cancerului, întărirea și protecția oaselor și dinților, efectul său benefic asupra sistemului imunitar și poate fi consumat si datorita efectului sau antiseptic in caz de raceala.
În plus, Asociația Maghiară de Diabet îl recomandă diabeticilor, deoarece poate furniza energie celulelor chiar și fără prezența insulinei. Poate fi folosit bine pentru coacere si gatit fara a afecta gustul.
Nu se oxidează până la 198 °C, deci nu se eliberează substanțe nocive din el în timpul coacerii sau gătitului, ca în cazul altor uleiuri, și nu devine rânced. Pe lângă scopuri alimentare, poate fi folosit excelent și pentru îngrijirea părului și a pielii. Se absoarbe usor in piele fara a lasa o pata grasa, iar prin absorbtia in straturile mai profunde ale pielii, intareste tesuturile interne, astfel pielea noastra devine mai matasoasa si mai moale si incetineste imbatranirea pielii. Este potrivit pentru tratarea arsurilor solare și a pielii uscate, dar poate fi un ingredient grozav pentru orice produse cosmetice realizate manual. Peste aproximativ 25 °C, este lichid și are consistența uleiului, dar se solidifică la temperaturi mai scăzute, motiv pentru care se mai numește și grăsime de cocos. Această schimbare de stare nu afectează calitatea uleiului de cocos.
Ingrediente:
100% ulei de cocos
Depozitare:
Nu necesita racire nici dupa deschidere.
Este solid sub 25 °C și lichid deasupra acestuia, acest lucru nu afectează calitatea.
Conținut de nutrienți în 100 g de produs:
Energie 3692 kJ / 898 kcal Grăsimi 99,7 g Din care saturate 94,3 g Proteine ​​0,2 g Sare <0,01 g

Locul de origine:
Indonezia
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!