Bezele pentru grătar. Ingrediente: sirop de maltoză, zahăr, dextroză, gelatină (porc), amidon de porumb uscat, aromă de vanilie.
Valoare nutrițională medie la 100 g de produs
Energie
1456kJ/343kcal
Grăsime
0g
-din care acizi grași saturați
0g
Carbohidrați
82g
-din care zaharuri
70,1g
Proteină
3,6 g
Sare
0g
Pentru a prepara pe un grătar cu flacără deschisă: Înfășurați bezeaua într-o furculiță, apoi țineți furculița la aproximativ 20 de centimetri de grătar. Nu o țineți în flăcări! Întoarceți încet până când toate părțile sunt crocante și aurii. LĂSAȚI-O SĂ SE RĂCEASCĂ!
FĂRĂ GLUTEN.
AVERTISMENT: Interiorul bezelei la grătar este fierbinte și poate provoca ARSURI ! Grătarul este recomandat copiilor numai sub supravegherea părinților!