Durata de livrare: 5-7 zile
Delicatesa sanatoasa cu aroma de caramel. Vegan, un îndulcitor natural fără gluten cu un indice glicemic scăzut (35). Se absoarbe lent în organism și nu crește mult nivelul zahărului din sânge. Este un îndulcitor tradițional asiatic făcut din nectarul florii de palmier de cocos, care este unul dintre cele mai recomandate zaharuri astăzi. Mai este numit și „zahăr miracol” din cauza nenumăratelor sale beneficii pentru sănătate. S-a făcut despre realizarea și consumul celui mai vechi material scris în urmă cu 5.000 de ani, iar modul în care este prelucrat nu s-a schimbat de atunci, doar conținutul său de apă este evaporat din siropul obținut din floare. Deci nealbit și nerafinat, gustul este ușor caramel, nu cu aromă de nucă de cocos. Poate fi folosit și pentru ceai, cafea, prăjituri și gătit.
Este un produs cu un conținut ridicat de minerale, de 18 ori mai mult potasiu, de 30 de ori mai mult fosfor și de peste 10 ori mai mult zinc decât zahărul brun din trestie, precum și magneziu, zinc, fier, vitamina B1, B2, B3 și B6. sursă. Nectarul de cocos contine 16 aminoacizi, cea mai mare cantitate fiind glutamina, care sustine sistemul imunitar si contribuie la cresterea si regenerarea musculara in sport.
De asemenea, conține cantități mai mari de inozitol, care protejează ficatul, previne acumularea de grăsimi în ficat și bilă și crește utilizarea grăsimilor în organism, promovând astfel arderea grăsimilor. Protejează împotriva depunerii de colesterol în pereții vaselor de sânge, deoarece crește utilizarea acestuia. Este cunoscut și pentru efectul sedativ.
Ingrediente : 100% zahar de cocos.
Informatii nutritionale/100g : Energie: 1625kJ/388kcal, Grăsimi: 1g din care saturate: 0,5g, Carbohidrati: 93,4g din care zaharuri: 90,1g, Proteine: 1,2g, Sare: 0,6g.
Depozitare intr-un loc uscat și răcoros.
Locul de origine: Indonezia.