Test Rapid IgA + IgG Pentru Intoleranta La Gluten - Gluten Plusz

Vitamin Station
92,81 Lei
Test Rapid IgA + IgG Pentru Intoleranta La Gluten - Gluten Plusz : Test rapid care detectează prezența anticorpilor anti-transglutaminază IgA și IgG asociați bolii celiace pentru a sprijini diagnosticul.

Simplu și ușor de utilizat, este necesară doar o picătură de sânge.
Rezultat în doar 10 minute.
Precizie: 97%

Testul Gluten PLusz trebuie efectuat în cazul în care aveți unul sau mai multe dintre simptomele bolii celiace, inclusiv diaree, balonare abdominală, pierdere din greutate, afecțiuni ale pielii sau semne de malnutriție.
La comanda

Durata de livrare: 5-7 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C3181 Ai nevoie de ajutor? +40740263883
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Test Rapid IgA + IgG Pentru Intoleranta La Gluten - Gluten Plusz

Test rapid care detectează prezența anticorpilor anti-transglutaminază IgA și IgG asociați bolii celiace pentru a sprijini diagnosticul.

Simplu și ușor de utilizat, este necesară doar o picătură de sânge.
Rezultat în doar 10 minute.
Precizie: 97%

Testul Gluten PLusz trebuie efectuat în cazul în care aveți unul sau mai multe dintre simptomele bolii celiace, inclusiv diaree, balonare abdominală, pierdere din greutate, afecțiuni ale pielii sau semne de malnutriție.

Conținut: 
O pungă de folie sigilată care conține:
1 casetă de testare într-o pungă de folie sigilată.
1
flacon picurător care conține 1 ml de diluant de testare (de unică folosință).
1 lancetă sterilă de unică folosință pentru prelevarea de sânge (Dir. 93/42/EEC CE0120 Vitrex Medical A/S, Vasekaer 6-8, 2730 Herlev DANEMARCA).
1 micropipetă.
1 tampon cu alcool (Dir. 93/42/EEC Clasa 1 Vitrex Medical A/S, Vasekaer 6-8, 2730 Herlev DANEMARCA).
1 fișă de instrucțiuni.
Veți avea nevoie și de șervețele de hârtie și ipsos (opțional).


Precauții:
A nu se lăsa la îndemana copiilor.
DOAR PENTRU UZ EXTERN. NU SE ÎNGHITE. diluantul (DIL) conține 0,01% Proclin 300.
Utilizați numai ca dispozitiv de diagnostic in vitro în scopuri de autotestare.
Nu utilizați acest test dacă suferiți de o boală de coagulare a sângelui.
Alcoolul și anestezicele locale nu afectează testul.
Dacă sângele intră în contact cu orice suprafață, ștergeți cu dezinfectant.
NU REUTILIZAȚI. Acesta este un test de unică folosință.
Nu utilizați după data de expirare imprimată pe eticheta cutiei și pe punga din folie sau dacă punga este deteriorată.
A se pastra intre +8°C si +25°C. Nu înghețați.
– După utilizare, puneți caseta de testare, lanceta folosită, micropipeta, flaconul și tamponul în interiorul pungii de folie, puneți-le în cutie și aruncați împreună cu deșeurile menajere obișnuite.

Procedura:
1. Pregătire
Deschideți punga din folie și scoateți caseta de testare. Punga de desicare nu este necesară și poate fi aruncată împreună cu punga.

Familiarizați-vă cu componentele testului. Asigurați-vă că toate componentele au atins temperatura camerei înainte de a începe.
Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a face testul.
De asemenea, va trebui să aveți pregătit un ceas cu mâna și un șervețel curat de hârtie.
Când sunteți gata să începeți testul, spălați-vă mâinile cu săpun în apă caldă pentru a înmuia pielea și pentru a încuraja fluxul de
sânge în degete. Clătiți bine și uscați.

2. Recoltarea probei de sânge:
Țineți lanceta de laterale la un capăt și apoi răsuciți și trageți capacul de plastic de culoare albastră de la celălalt capăt (1).
Nu utilizați Lanceta dacă capacul a fost îndepărtat sau lipsește
Alegeți un loc pe deget, așa cum este indicat de zonele umbrite ale imaginii (2). Evitați zonele cu pielea tare.
Curățați locul cu tamponul cu alcool din kit
Lăsați locul să se usuce bine
Apăsați ferm capătul lantetei pe locul curățat pe deget până când lanceta este declanșată (4).
Va apărea o mică picătură de sânge. Masați degetul spre vârf pentru a încuraja curgerea sângelui și formarea unei picături.
Atingeți capătul micropipetei de picătura de sânge.(6) Nu strângeți bulbul pipetei deoarece sângele va fi aspirat automat în pipetă.
Continuați rapid să masați degetul pentru a da următoarea picătură de sânge și trageți sângele în pipetă până când ajunge la linia neagră.
Atenție: Dacă fluxul de sânge se oprește în timpul recoltării, lăsați brațul să atârne liber de o parte pentru o perioadă scurtă de timp și apoi masați din nou degetul. Acest lucru repornește de obicei fluxul sanguin.

3. Testarea probei
Pune rapid sângele din pipetă în godeul rotund de pe caseta marcată cu o săgeată, strângând becul de la capătul pipetei.
Asigurați-vă că tot sângele din pipetă este îndepărtat și, dacă este necesar, strângeți tubul pipetei și acoperiți orificiul de ventilație de pe duză cu un deget.
Așteptați 60 de secunde și apoi adăugați trei picături de diluant de testare în godeul rotund de probă din flaconul cu picurător de unică folosință (DIL).
Așteptați 5 minute.
Veți începe să vedeți amestecul de probă de sânge/diluant migrând pe caseta de testare. Nu mutați caseta până când timpul de testare nu s-a încheiat.
După 5 minute verificați prezența unei linii albastre în fereastra casetei în apropierea semnului de control „C” și a unei posibile linii roșii în apropierea semnului de testare „T”.
Nu citiți rezultatul după 10 minute.

Rezultat:

POZITIV: O linie de culoare albastră în fereastră lângă semnul de control „C” și o linie de culoare roșie lângă semnul de test „T” înseamnă că testul este pozitiv.
NEGATIV: O linie de culoare albastră în fereastră în apropierea semnului de control „C” și nicio linie colorată roșie în apropierea semnului de test „T” înseamnă că testul este negativ.
REZULTAT NEVALID: O linie de culoare albastră ar trebui să apară întotdeauna lângă marcajul de control „C”. Dacă nu există o linie albastră, testul este invalid, chiar dacă apare o linie roșie lângă marcajul de test „T”.

Atenție: În plus față de linia albastră de lângă marcajul de control „C”, ORICE linie roșie văzută în apropierea semnului de test „T” al casetei după timpul de testare de 5 minute este considerată POZITIV. Intensitatea liniilor colorate nu contează.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!