Terci De Ovaz Cu Visine Si Vanilie
Începeți ziua cu terciul de ovăz Cerbona fără gluten! Caracteristica specială a terciului nostru de ovăz cu cireșe si vanilie este că este fabricat din fulgi de ovăz fără gluten fără adăugarea de lapte, astfel încât poate fi consumat de cei care sunt sensibili la gluten, lapte și lactoză și care urmează un stil de viață vegan. Este un mic dejun perfect și rapid, indiferent dacă sunteți acasă sau la serviciu. Terciurile noastre de ovăz fără gluten și lactoză sunt disponibile în mai multe arome, astfel încât oricine poate găsi cea mai delicioasă aromă pentru el.
Ingrediente : fulgi de ovăz presați fără gluten 52%, amidon de porumb, zahăr, sirop de glucoza, fructe liofilizate (vișine 0,8%, coacăze negre 0,7%), sare, arome, pudra de vanilie, corector de aciditate: acid malic.
Produsul poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și produse din soia.
Informatii nutritionale/100g :Energie: 1529Kj/361kcal, Grasimi: 3,5g din care saturate: 0,7g, Carbohidrati: 72,8g din care zaharuri: 19,1g, Fibre: 5,3g, Proteine: 6,9g, Sare: 0,6g.