Terci De Ovaz Cu Mere Si Scortisoara
Începeți ziua cu terciul de ovăz Cerbona fără gluten! Caracteristica specială a terciului de ovăz cu măr si scorțișoară este că este fabricat din fulgi de ovăz fără gluten fără adăugarea de lapte, astfel încât poate fi consumat de cei care sunt sensibili la gluten, lapte și lactoză și care urmează un stil de viață vegan . Se face fără adaos de zahăr, cu îndulcitor, astfel încât chiar și cei care își urmăresc aportul zilnic de zahăr îl pot consuma cu îndrăzneală. Este un mic dejun perfect și rapid, indiferent dacă sunteți acasă sau la serviciu. Terciurile noastre de ovăz fără gluten și lactoză sunt disponibile în mai multe arome, astfel încât oricine poate găsi cea mai delicioasă aromă pentru el.
Ingrediente : fulgi de ovăz presați fără gluten 48%, îndulcitor: maltitol, amidon de porumb, bucăți de mere uscate 5%, sare, scorțișoară măcinată, aromă.
Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. Conține zaharuri prezente în mod natural.
Produsul poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și produse din soia.
Informatii nutritionale/100g : Energie: 1380Kj/327kcal, Grasimi: 3,2g din care saturate: 0,7g, Carbohidrati: 75g din care zaharuri: 4,3g, Fibre: 5,1g, Proteine: 6,5g, Sare: 0,6g.