Sare De Lamaie 500g

Szafi Reform
19,39 Lei
Sare De Lamaie : Acidul citric comestibil este un ingredient antioxidant din bucătărie care poate fi utilizat în mai multe moduri. Proprietățile sale acidifiante pot fi utilizate la prepararea gemurilor, băuturilor și prăjiturilor, dar ajută și la păstrarea culorii legumelor și fructelor prin inhibarea rumenirii cauzate de procesele de oxidare. Datorită proprietăților sale care conferă aciditate și reglează, este preferat pentru aromarea băuturilor răcoritoare, sucurilor, dulciurilor, gemurilor, gemurilor. Efectul său emulsionant este utilizat la fabricarea înghețatelor pentru a preveni precipitarea grăsimilor, dar inhibă și cristalizarea caramelului. Ca antioxidant, acidul citric este adesea folosit pentru a păstra culoarea și aroma alimentelor precum preparatele din fructe și legume. De asemenea, inhibă precipitarea proteinelor în timpul sterilizării produselor lactate și îmbunătățește proprietățile de coacere a făinurilor și a aluaturilor. Datorită efectului său conservant, poate fi găsit și în conserve, conserve și murături. Este, de asemenea, utilizat în producția de vin și bere.
Produs fara gluten.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 7-9 zile

Cod Produs: C2138 Ai nevoie de ajutor? +40750462952
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Sare De Lamaie 

Acidul citric comestibil este un ingredient antioxidant din bucătărie care poate fi utilizat în mai multe moduri. Proprietățile sale acidifiante pot fi utilizate la prepararea gemurilor, băuturilor și prăjiturilor, dar ajută și la păstrarea culorii legumelor și fructelor prin inhibarea rumenirii cauzate de procesele de oxidare.

Acidul citric a fost folosit de mult timp în producția de alimente. Codul numărului E utilizat în Uniunea Europeană: E330.
Datorită proprietăților sale care conferă aciditate și reglează, este preferat pentru aromarea băuturilor răcoritoare, sucurilor, dulciurilor, gemurilor, gemurilor. Efectul său emulsionant este utilizat la fabricarea înghețatelor pentru a preveni precipitarea grăsimilor, dar inhibă și cristalizarea caramelului. Ca antioxidant, acidul citric este adesea folosit pentru a păstra culoarea și aroma alimentelor precum preparatele din fructe și legume. De asemenea, inhibă precipitarea proteinelor în timpul sterilizării produselor lactate și îmbunătățește proprietățile de coacere a făinurilor și a aluaturilor. Datorită efectului său conservant, poate fi găsit și în conserve, conserve și murături. Este, de asemenea, utilizat în producția de vin și bere.
Acidul citric Reforma Szafi este de asemenea recomandat pentru gospodinele bucătărie.
Ca un bun antioxidant, poate ajuta la păstrarea culorii legumelor și fructelor. Pulverizat pe fructe tocate și salate de fructe ajută la prevenirea rumenirii lor nedorite. În plus, atunci când facem gemuri, gemuri, compoturi și siropuri, putem folosi murăturile sale pentru a crea armonia perfectă a gustului pe gustul nostru. Datorită efectului său acidifiant, poate fi folosit și pentru ceai sau băuturi răcoritoare și limonade.
Acidul citric Reforma Szafi poate fi utilizat nu numai în bucătărie. Este excelent pentru detartrarea aparatelor de bucătărie mici (ceainic, filtru de cafea etc.), dar poate fi folosit și pentru curățarea suprafețelor din bucătărie și baie. La fel ca oțetul, dizolvă bine calcarul și murdăria, dar nu are un miros neplăcut. Prin înmuierea apei, poate fi folosită și pentru a spăla mai eficient, dar poate fi folosită și pentru îndepărtarea ruginii din metale.
Acidul citric Reforma Szafi asemenea , pot fi utilizate la prepararea rasfatarii saruri de baie, mingi de baie.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!