Mod de preparare:
1. Amestecul de risotto se călește în 2-3 linguri de ulei de măsline Gefro, până când devine lucios.
2. După gust se adaugă un strop de vin alb și se lasă să fiarbă.
3. Puțin câte puțin se adaugă 1 L de supă Gefro amestecând continuu circa 20-25 de minute. Orezul trebuie să fie cremos, dar „al dente”.
4. După plac se poate adăuga puțin ulei de hribi Omega 3 Gefro, parmezan și puțin condiment de piper Gefro
Ingrediente: orez, hribi(4.19%), ceapă, morcovi, dovlecel.
Produs Vegan, fara Gluten.
Durata de livrare: 5-7 zile
Mod de preparare:
1. Amestecul de risotto se călește în 2-3 linguri de ulei de măsline Gefro, până când devine lucios.
2. După gust se adaugă un strop de vin alb și se lasă să fiarbă.
3. Puțin câte puțin se adaugă 1 L de supă Gefro amestecând continuu circa 20-25 de minute. Orezul trebuie să fie cremos, dar „al dente”.
4. După plac se poate adăuga puțin ulei de hribi Omega 3 Gefro, parmezan și puțin condiment de piper Gefro
Ingrediente: orez, hribi(4.19%), ceapă, morcovi, dovlecel.
Valori nutriționale/ 100 g: Valoare energetică 1465 kJ / 346 kcal, Grăsimi 0,6 g, din care acizi grași saturați 0.0 g, Carbohidrați 74,1 g, din care zaharuri 1,0 g, Fibre 5.6 g, Proteine 8.1 g, Sare 0.01 g