Durata de livrare: 5-7 zile
Culoarea galbenă a mălaiul se datorează conținutului de beta-caroten si vitamina B-6, care înfrumusețează pielea. De asemenea, conține vitaminele B1, B2, B3, C, E și K. Merită menționat conținutul de fier, cupru, zinc, mangan, precum și potasiu, calciu, magneziu, fosfor și sulf. Porumbele sunt fabricate din boabe de porumb uscate, măcinate grosier. Cel mai adesea se face din terci de porumb, de exemplu, turnat cu lapte, dar este populară și o versiune de ceapă prăjită cu brânză de oaie. Pentru insertul de supă - în modelul găluștelor de grâu - cojile de porumb pot fi făcute și ca găluște. Astăzi, porumbul este unul dintre cele mai cunoscute ingrediente de înlocuire a cerealelor fără gluten pentru persoanele sensibile la gluten. Originea mexicană a porumbului a fost acum dovedită. S-a răspândit din Mexic și Peru în America de Sud, America Centrală și America de Nord, iar apoi, prin Columb, a apărut și pe continentul european. Astăzi, este cunoscut în toată lumea ca unul dintre alimentele de bază.
În cazul porumbului, este interesant de menționat că acesta poate fi cultivat numai prin intervenția umană, deoarece boabele de porumb nu pot zbura singure de pe sol.
Ingrediente: 100% malai.
Informatii nutritionale/100g:
Energie în KJ: 1390
Energie în Kcal: 329
Grăsimi: 1,23g
- din care acid gras saturat: 0,17g
Carbohidrați: 68,17g
- din care zahăr: 0,51g
Proteine: 6,25g
Sare: 0,03g