Durata de livrare: 5-7 zile
Pudra de băutură din orez (naturală) este un produs utilizat pe scară largă, care combină cerințele unei diete sănătoase și moderne. Este fabricat din ingrediente vegetale, nu conține lactoză și gluten și poate fi înlocuit cu lapte sensibil la lactoză și gluten. Nu a fost utilizată nicio materie primă modificată genetic pentru fabricarea produsului.
Laptele de orez poate inlocui cu succes laptele de vaca, fiind preferat de vegani si persoanele cu intoleranta la lactoza. Deoarece contine mai putine calorii si grasimi decat laptele natural, laptele de orez poate fi consumat totodata si de cei care doresc sa adopte un stil de viata sanatos.
Creste imunitatea : Fiind bogat in antioxidanti dar si microelemente precum mangan, seleniu si vitamina E, laptele de orez stimuleaza imunitatea, iar ca urmare un sistem imun apt va va proteja impotriva bolilor infectioase.
Importanta sursa de vitamina B : Orezul brun este bogat in complexul de vitamine B, care este esentiala pentru buna functionare a sistemului nervos, a sistemului circulator cat si a metabolismului.
Continut redus de grasimi : Laptele de orez poate fi folosit cu incredere atat de persoanele cu intoleranta la lactoza, cat si de cei care au colesterolul marit si au probleme cu inima. Acesta nu contine colesterol si contine mult mai putine calorii si grasimi decat laptele obisnuit. O cana de lapte de orez contine aproximativ 120 de calorii si 2 grame de grasimi, in timp ce o cana de lapte integral de vaca contine 150 de calorii si 8 grame de grasime.
Ingrediente : extras zaharos din struguri, ulei vegetal partial hidrogenat, faina de orez 20%, inulina, dioxid de siliciu, emulgatori: acizi mono si di-saturati, stabilizator: fosfat de potasiu .
Produsul poate contine urme de soia, ovaz, grau, lactoza, orz, proteina de lapte.
Valori nutriţionale/100g: Energie: 1964kj/470kcal, Grasimi: 23g din care saturate: 22g, Carbohidrati: 59g din care zaharuri: 23g, Fibre: 9,5g, Proteine: 2g, Sare: 0.01g.
Utilizare : Cu produsul nostru puteți înlocui laptele de origine animală în dieta dumneavoastră. Poate fi folosit pentru băuturi pentru micul dejun, cereale, amestecuri de musli, dar poate fi utilizat pe scară largă în toate domeniile de coacere și gătit (de exemplu, terci, prăjituri, supe, legume, creme și budinci).
Pregătire : Se amestecă cel puțin 25g (2 linguri sau 6 lingurițe) de pulbere de băutură cu 250ml de apă caldă (folosiți un blender pentru a face o băutură rece). Dacă nu simțiți că băutura finită este suficient de lăptoasă, creșteți proporția de pulbere de băutură din amestec după gust.
Depozitare : La maxim 25 ° C și 70% umiditate relativă. După deschidere, resigilați cu atenție ambalajul pentru a preveni aglomerarea produsului.
Produs fără gluten și lactoză.