Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz Si Ciocolata - Denis
Biscuiții cu fulgi de ovăz sunt făcute de Denis, după o rețetă special concepută, pentru a poate fi consumat și de persoanele sensibile la gluten.
Ingrediente: 37% fulgi de ovaz fara gluten, zahar, faina de orez, sirop de glucoza, ulei de rapita, ciocolata 5,3%* (zahar, masa de cacao, unt de cacao, dextroza, emulgator: lecitina de soia, extract de vanilie), faina de soia, amidon de porumb, amidon de porumb, amidon de porumb, amidon de porumb, amidon de cartofi, emulgator: lecitină de floarea soarelui, arome, agenți de încărcare (bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu), sare, antioxidant (E304i, E306).
Informații nutriționale / 100g: Energie 1714 kJ / 408 kcal, Grasimi 13 g din care acizi grași saturați 3,6 g, Carbohidrați 62,0 g din care zaharuri 21 g, Fibre 4,5 g, Proteine 8,9 g, Sare 0,51 g.