Ingrediente : bicarbonat de sodiu .
Produs fara gluten.
Durata de livrare: 5-7 zile
Bicarbonat De Sodiu
Bicarbonatul de sodiu comestibil este unul dintre cei mai cunoscuți aditivi de bucătărie, de fapt denumirea comună a unui compus numit bicarbonat de sodiu. Materialul sub formă de particule albe, cristaline, se găsește cel mai frecvent sub forma unei pulberi rafinate. Pudra de copt nu este necunoscută unei gospodine, dar puțini știu cât timp și pentru câte lucruri strămoșii noștri au folosit bicarbonatul de sodiu, principalul său ingredient. Conform înțelepciunii populare, a fost folosit nu numai pentru curățarea și albirea dinților, ci și ca un exfoliant pentru piele și corp atunci când este amestecat cu apă. De asemenea, a funcționat ca un deodorant pentru a neutraliza mirosul neplăcut al corpului.
A fost un ingredient esențial în curățarea, curățarea casei și a fost folosit ca un agent de îndepărtare a petelor și abrazivului. Bicarbonatul de sodă este foarte solubil în apă, ușor alcalin, neutralizând astfel acizii. Se datorează și proprietății sale dezodorizante, care poate fi folosită în multe părți ale apartamentului. Utilizarea sa versatilă l-a făcut popular și un instrument important în viața de zi cu zi.
Bicarbonat de sodiu în bucătărie : Cea mai obișnuită utilizare a acestuia este în bucătărie: poate fi folosită la prepararea multor feluri de mâncare. Reforma Szafi consumul de bicarbonat de sodiu dă o textură ușoară, poroasă de paste. Pentru a obține acest rezultat, este recomandabil să adăugați o substanță acidă, puțin suc de lămâie, oțet sau acid ascorbic la materia primă încă în timpul preparării. Cu această metodă putem face pâini frumoase, prăjituri, briose.
Carnea de vită sau vânatul este mai greu de gătit, astfel încât să putem face gătitul mai eficient cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.
Legumele și fructele își păstrează culoarea vibrantă dacă adăugăm puțin bicarbonat de sodiu în apă în timpul gătitului și ne înmoaim mai repede.