Amestec De Faina Pentru Pizza
Amestec de făină pentru pizza cu aluat subțire și gust delicios, vegan, fără gluten, fără lapte, ouă, soia, făină de semințe, porumb, cartofi, orez, drojdie și cu cantitate scăzută de grăsimi.
Ingrediente: Amestec de făină fără gluten (făină de hrișcă, făină de mei), amidon de tapioca, amestec de fibre (făină de fibre de bambus, făină de semințe de pătlagină), bicarbonat de sodiu, amestec de condimente (oregano, busuioc, cimbru, maghiran, cimbru, rozmarin), regulator (acid citric)
Rețetă de pizza:
Ingrediente (pentru 1 bucată de pizza de 20 cm):
65 g + 5 g Amestec de făină de pizza Safi Free
8 g suc de lămâie proaspăt stors
50 g de apă călduță
Pregătire:
Frământați sucul de lămâie, apa și 65 g din amestecul de făină și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
După odihnă, adăugați suficientă făină pentru a obține un aluat bine frământat (aprox. 5 g) pentru a frământa prin aluat și, în final, formați o formă de pizza de 20-22 cm (pe care o vom prăji) pe hârtie unsă, hârtia unsă cu unsoare este importantă, astfel încât să nu se lipească de hârtie aluatul.
Ungeți-l gros (astfel încât aluatul să-l absoarbă în timpul prăjirii) cu sos de roșii, apoi puneți toppingul preferat pe el.
Prăjiți-l într-un cuptor preîncălzit de 200 de grade jos-sus timp de 10 minute, apoi la 180 de grade timp de 12 minute.
Dacă doriți să adăugați și brânză dietetică (de exemplu brânză vegană), adăugați-o la ultimele 5 minute de timp de coacere.
Valori nutriționale / 100g : Energie: 1421kJ/336kcal, Grăsimi: 1,9g din care saturate: 0,5g, Carbohidrați: 66g din care zaharuri: 1,4g, Fibre: 11g, Proteine: 8,3g, Sare: 0,78g.
Nu conține adaos de zahăr, doar zahăruri naturale.
Poate conține urme de susan, semințe de muștar și țelină.