Fursecuri Cu Miere Si Cacao Fara Gluten-Barbara
Fursecurile cu miere și cacao Barbara își încântă consumatorul cu o aromă dulce-amară, fiind o gustare perfectă între mese. Linia de produse Barbara a fost special dezvoltată pentru persoanele sensibile la gluten.
Ingrediente: amidon de porumb, pastă comestibilă de cacao (zahăr, grăsime vegetală, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, emulgator: lecitină de soia, acid comestibil: E330, aromă: etil vanilină), margarină (uleiuri vegetale rafinate și grăsimi vegetale parțial hidrogenate, apă, emulgatori) ) și digliceride și lecitină de soia, sare (0,4%), conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: acid citric, colorant: anatto, aromă), zahăr, ouă, făină de orez, miere (5,6%), făină de porumb, fulgi de cartofi ( pulbere de cartofi) , emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, stabilizator: difosfat disodic, conservanți: sulfit de sodiu și bisulfit de sodiu, acid comestibil: acid citric), zahăr vanilat (zahăr, aromă: cristal vanilină), amidon de cartofi, scorțișoară, volum E500, aroma de vanilie, cuisoare macinate
Produs fără gluten, soia și lapte.
Informatii nutritionale/100g : Energie 2068 kJ / 492 kcal, Grăsimi: 21,8 g, Carbohidrați: 72,1 g, Proteine: 2,1 g.