Ingrediente : amidon de tapioca, fibră de bambus, făină de susan, făină de coji de pătlagină, făină de cocos, făină de cartofi dulci, agent de încărcare (bicarbonat de sodiu), regulator de aciditate (acid citric).
Produsul poate conține semințe de susan, muștar, țelină, nuci, sulfiți!
Produsul nu contine gluten, nu conține zahăr adăugat, ci conține zaharuri naturale.
Durata de livrare: 2 zile
Cu ajutorul acestui amestec de făină, putem prepara cu ușurință pâini azimă fără gluten, fără gluten, fără drojdie, chifle, prăjituri, pizza, prăjituri și produse de patiserie sărate sau dulci, bejglit, precum și clătite și burete.
Ingrediente : amidon de tapioca, fibră de bambus, făină de susan, făină de coji de pătlagină, făină de cocos, făină de cartofi dulci, agent de încărcare (bicarbonat de sodiu), regulator de aciditate (acid citric).
Ingrediente pentru pâine (pentru 435 grame de pâine):
200 g Amestec de făină de pâine fără gluten, fără carbohidrați
4 g sare himalayană Saffi Reform
35 g suc de lămâie proaspăt stors
20 g ulei lichid de nucă de cocos Safi Reform
4 M ouă
75 g de apă fierbinte (dar nu fierbinte!)
îl putem aromatiza în continuare cu mirodenii uscate, semințe și ceapă după gust
aproximativ + 5 g amestec de făină pentru frământare
Pregătire:
Se lucrează ouăle, apa, sucul de lămâie, sarea și uleiul cu tulpina spirală de frământare a robotului, apoi se adaugă făina și se lucrează timp de 1,5-2 minute.
(Desigur, putem lucra și manual, dar pâinea finită va fi mai densă și mai plată).
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 10 minute. (Trebuie să obținem un aluat ușor lipicios care să se unească după odihnă.)
Apoi frământați printr-o suprafață făinoasă și formați pâine din ea.
Ungeți blatul cu ulei și tăiați cu un cuțit ascuțit, după cum doriți.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade timp de 30 de minute pe programul de jos-sus, apoi la 180 de grade pentru încă 30 de minute (fără a amesteca!).
Din rețeta de mai sus se pot forma 5 chifle, cornuri, baghete, dar timpul de coacere se scurtează la 200 de minute la 200 de grade.
Se lasă să se răcească pe un raft și apoi se feliază.
Valoare nutritivă medie în 100g amestec de făină: 1 chiflă (68 grame) :
Energie: 1281 kJ (306 kcal) 750 kJ (180 kcal)
grăsime: 2 g 7,7 g
- din care acizi grași saturați: 0,7 g 5,6 g
carbohidrați: 48,2 g 17,2 g
- din care zaharuri: 1,4 g 0,6 g
fibră: 30,4 g 10,7 g
proteine: 8,4 g 5,2 g
sare: 0,02 g 0,6 g
* Pe baza rețetei date în utilizarea propusă.
Nu conține zahăr adăugat, ci conține zaharuri naturale.
Produsul este bogat în fibre. Conținut energetic de 243 kJ / 61 kcal din conținutul energetic al amestecului de 100g făină, 1 buc. 90 kJ / 21 kcal de energie provin din fibrele dietetice din conținutul de energie al chiflelor gata coapte (68g).
Produsul poate conține semințe de susan, muștar, țelină, nuci, sulfiți! A fost fabricat în planta noastră separată de alergeni.
Informatii nutritionale/100g: Energie: 1281Kj/306kcal, Grasimi: 2g din care saturate: 0,7g, Carbohidrati: 48,2g din care zaharuri: 1,4g, Fibre: 30,4g, Proteine: 8,4g, Sare: 0,02g.